Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

ΑΣΚΥ - Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Εφετείο για τη δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε 2ο βαθμό - Τετάρτη 15/06/2022 8 πμ - Στάση εργασίας ΕΚΑ

 Στις 15 Ιουνίου ξεκινά στο Εφετείο η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό. Είναι μια μάχη που αφορά το εργατικό κίνημα, τη νεολαία, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που ξεσηκώθηκαν για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ως εγκληματική οργάνωση και πλημμύρισαν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το Εφετείο τον Οκτώβρη του 2020.


Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός! Οι συμμορίες των νεοναζί επιχειρούν να εμφανιστούν ξανά με τάγματα εφόδου, όπως δείχνουν οι πρόσφατες φασιστικές επιθέσεις σε βάρος μεταναστών σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου της Αθήνας.


Η παρουσία μας στο Εφετείο είναι επιβεβλημένη, ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια να πέσουν στα μαλακά οι φασίστες. Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής δεν πρέπει να συνεχιστεί.


Για την διευκόλυνση όλων των εργαζόμενων, το ΕΚΑ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 15 Ιουνίου, από τις 8 π.μ. έως τις 11 μ.μ.. Η στάση εργασίας καλύπτει τους εργαζόμενους στην Ιδιωτική Υγεία, το Κλαδικό Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας ανήκει στην δύναμη του ΕΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου